Werk privítal šéfkuchára z Francúzska

V apríli sme vo Werku privítali vzácneho hosťa z Francúzska – Pascala Tabarda, šéfkuchára a lektora z prestížnej školy CFA des Métiers de Boulazac. Do Bratislavy pricestoval, aby bližšie spoznal prevádzky skupiny Medusa – ešte predtým, než k nám jeho najlepší študenti dorazia na odbornú prax. Pri svojej návšteve nevynechal ani Werk. Jeho cieľom bolo získať pohľad na fungovanie moderných gastronomických konceptov, ktoré môžu byť inšpiráciou pre jeho študentov vo Francúzsku.

IMG 7230 NA WEB

„Bol som veľmi ohromený všetkými reštauráciami, ktoré som navštívil v rámci skupiny Medusa. Sú všetky úžasné, veľmi trendové a štýlové,“ povedal Pascal. Najviac ho očaril WERK avšak veľmi sa mu páčili aj Rio a Mint. Sú to úžasné miesta a určite by som ich odporučil študentom. Som si istý, že by si to tu užili.

Pascal v rozhovore spomenul aj to, že študenti vnímajú výmenný program ako príležitosť objaviť novú kultúru a získať skúsenosti, ku ktorým by sa inak nedostali. Aj preto nás teší, že najlepší študenti z jeho triedy čoskoro zavítajú k nám na odbornú prax – a Werk bude jedným z miest, kde získajú prvé medzinárodné skúsenosti.

Na záver dodal: „Stretol som úžasných ľudí, jedlo bolo fantastické a mal som možnosť spoznať novú kultúru – bol som prvýkrát v Bratislave. Určite sa vrátim.“